Vlogger Jelle bezoekt Villa Oud Groevenbeek van Natuurmonumenten

Vlogger Jelle (Shot of Culture) voor Villa Oud Groevenbeek

Een eigen wijngaard, vele kassen, een washuisje, een koetshuis en zelfs een watertoren! In het midden van dit al staat een prachtig Art Nouveau paleisje: Villa Oud Groevenbeek van NMo-lid Natuurmonumenten. Deze monumentale villa ligt verborgen in de Veluwse bossen en moest ooit een zelfvoorzienend landgoed worden, met oog voor natuur en esthetiek. Helemaal zelfvoorzienend is het nooit geworden maar een lust voor het oog is het zeker!

Vlogger Jelle mocht er naar hartenlust rondbanjeren en in de bloedhete kas zelfs een slokje proeven van de eigengemaakte wijn. Die fles is inmiddels leeg kunnen we je verzekeren.

In deze serie nemen vloggers van Shot of Culture je mee langs een aantal (verborgen) pareltjes van het monumentenportaal. Plekken waarvan je misschien niet eens had vermoed dat ze ook voor jou toegankelijk zijn. De komende maanden kun je hier de vlogserie bekijken.

Nederland staat bol van monumenten die je het hele jaar door kunt beleven! Op monumentenportaal.nl van NMo vind je monumenten waar je kunt slapen, vergaderen, feestvieren en zelfs wonen.