Voorzetting partnerschap tussen Van Lanschot Kempen en NMo

Goed nieuws! Als Partner binnen het NMo Netwerk heeft Van Lanschot Kempen onlangs aangegeven de Nationale Monumentenorganisatie te blijven ondersteunen. Daarmee kenmerkt Van Lanschot Kempen zich als trouwe vriend van onze vereniging. De toewijding en het oog voor detail van deze bankier sluiten aan op de passie en het vakmanschap waarmee in de monumentenwereld wordt gewerkt.

“Als de oudste onafhankelijke ‘wealth manager’ van Nederland willen wij maatschappelijke waarde creëren en oog hebben voor volgende generaties. Daarom ondersteunen wij al sinds 1737 kunst en cultuur in de breedste zin van het woord. Het partnership tussen de NMo en Van Lanschot Kempen is voor ons dus een logische stap. Het gaat ons immers om het bewaken, behouden en laten groeien van alles van waarde, zodat monumenten nu en in de toekomst voor Nederland toegankelijk blijven,” aldus Robbert-Jan Voogt, verantwoordelijk voor Verenigingen en Stichtingen bij Van Lanschot Kempen.

Onze Partners maken het mogelijk dat de Nationale Monumentenorganisatie de monumentensector kan blijven dienen. Een mooi voorbeeld daarvan is het Nationaal Monumenten Portaal, waarop monumenten die beleefd kunnen worden kosteloos de aandacht kunnen vragen van het publiek. Van Lanschot Kempen draagt dus met dit Partnerschap niet alleen de NMo, maar ook de gehele monumentensector een warm hart toe. Wij zijn bijzonder dankbaar en verheugen ons op de goede samenwerking!