Nieuw partnerschap tussen Nationale Monumentenorganisatie en Cushman & Wakefield

Van harte welkom in het NMo Netwerk, Cushman & Wakefield! Mede dankzij jullie expertise en betrokkenheid zetten wij ons samen in voor een sterke en sterk verbonden monumentensector.

“In het verleden voerde Cushman & Wakefield taxaties uit voor verschillende leden van de NMo. Nu is voor een andere samenwerking gekozen die verder reikt, zodat de samenwerking geïntensiveerd kan worden. Op deze manier kunnen alle leden via de NMo rechtsreeks profiteren van gunstige voorwaarden en specialistische kennis van een groot, ingewikkeld monument of een portefeuille van monumenten,” aldus Paul Smolenaers, Associate – Lead V&A Alternatives van Cushman & Wakefield.

Onze Partners maken het mogelijk dat de Nationale Monumentenorganisatie de monumentensector kan blijven dienen. Een mooie voorbeeld daarvan is het Nationaal Monumenten Portaal, waarop monumenten die beleefd kunnen worden kosteloos de aandacht kunnen vragen van het publiek. Cushman & Wakefield draagt dus met dit partnerschap niet alleen de NMo, maar ook de gehele monumentensector een warm hart toe. Wij zijn bijzonder dankbaar en verheugen ons op de goede samenwerking!