Vacature: Office Manager Nationale Monumentenorganisatie (NMo)

De Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is een vereniging van monumenten beherende organisaties die de monumentensector ondersteunt met o.a. netwerk- en kennisbijeenkomsten en bijvoorbeeld het Nationaal Monumenten Portaal. Omdat de NMo volop in beweging is, zoeken wij een nieuw teamlid dat net zo gek is van monumenten als wij en wil helpen bouwen aan een sterke en sterk verbonden monumentensector.

Wil je midden in de monumentensector werken als anker van een klein, dienstverlenend team? Hou je van organiseren, coördineren, bestuursvergaderingen notuleren en de website beheren? Vind je het leuk om nieuwsberichten en updates voor sociale media voor te bereiden en hou je van taal, van Word maar ben je ook handig met Excel? Als je trots bent op je vak, servicegericht, als je humor hebt en je ‘cool’ kunt bewaren in drukke tijden dan is deze veelzijdige baan echt iets voor jou!

Stuur je CV aan Angela Schoonderbeek: info@nationalemonumentenorganisatie.nl. Als wij denken dat je een geschikte kandidaat bent, sturen wij je graag het functieprofiel toe!